Marinus Passenier
Marinus Passenier Foto: Hubo

Hubo Serooskerke organiseert feestelijke VIP-avond voor iedereen

Door: Lineke Broos Algemeen

SEROOSKERKE - Op vrijdag 7 oktober organiseert Hubo Serooskerke, van 17.00 tot 21.00 uur, samen met een tal van leveranciers, een heuse VIP-avond met als thema Fijn & Comfortabel wonen. Met alles over energie en energiebesparing. Er zijn ook demonstraties van keukens en kasten, er worden babbelaars gemaakt en er is een houtsnijdemonstratie van het Zeeuws Paeremes te zien. De befaamde VIP-avond van Hubo is vooral erg interessant en gezellig voor het hele gezin.

DOOR LINEKE BROOS

Het is volop mogelijk vragen te stellen aan een tal van bedrijven. Marinus Passenier van Hubo: “Kom vooral als je geïnteresseerd bent in bijvoorbeeld energiezuinig wonen, leven en bouwen. Want we hebben alles onder één dak. Het moet vooral een feestelijke aangelegenheid zijn, want momenteel hebben we met veel somberheid in het nieuws te maken. We willen op deze avond vooral positief naar de toekomst met al haar mogelijkheden kijken en laten zien dat er al heel veel kan als het om bewuste en energiezuinige investeringen gaat.”

Energieheld
Lang voor de energiecrisis is Hubo Serooskerke al jaren actief bezig met energiebesparing en duurzaamheid, door het aan huis maken van een warmtescans middels een warmtebeeldcamera. “We willen de energieheld van de omgeving zijn’, aldus Marinus. ‘We hebben allemaal last van de hoge energierekening en zorgen om de wereld en het milieu. Wij proberen hier als bouwmarkt oplossingen voor aan te dragen en mee te denken met onze klanten én netwerk. Het zijn misschien kleine stapjes, maar met z’n allen kunnen we zeker het verschil maken.”

Voor iedereen
Diverse bedrijven presenteren energiezuinige oplossingen en informeren de bezoekers over de mogelijkheden en toepasbaarheid. Zo kom je alles te weten over isoleren, zonnepanelen, duurzaam bouwen, warmtebeeldcamera’s, gasloze keukens, infraroodkachels en zelfs schoenen. “Denk bijvoorbeeld aan het dragen van pantoffels, wat het gevoel van behaaglijkheid verhoogd”, aldus Marinus. “De opzet van de VIP-avond is expres zo breed mogelijk om zo voor iedereen die meer wil weten over energiebesparing en duurzaamheid maar ook over de laatste woontrends iets in petto te hebben. Tevens is het een ontmoetingsavond voor de diverse leveranciers en klanten. Daarnaast zetten we graag onze lokale ambachten, zoals een demonstratie houtsnijwerk Zeeuws Paeremes, in het zonnetje. We willen natuurlijk ook een klein beetje feest en gezelligheid. Daar hoort natuurlijk iets lekkers bij. Wat dacht je van koffie met een warme wafel? Ik ben trots dat er zoveel leveranciers heel graag meedoen aan deze geweldige avond en blij omdat we graag een stapje extra doen voor onze klanten.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief