Onder meer bij Vebenabos is er gewerkt.
Onder meer bij Vebenabos is er gewerkt.

Duinpaden bij Vebenabos tot Westduin vernieuwd

  Actueel

VEBENABOS - De duinpaden bij de overgang van Strandpaviljoen Vloed in Dishoek worden donderdag feestelijk geopend door wethouder Arie Schot van de gemeente Veere en dijkgraaf Toine Poppelaars van waterschap Scheldestromen. 


De gemeente en het waterschap werken samen om de kwaliteit van de kust te garanderen en te verbeteren. Ze hebben recent principe-afspraken gemaakt om de samenwerking te verlengen. De afspraken gaan over het beheer en onderhoud van de stranden, voorzieningen op de duinpaden en parkeerterreinen. 

Betonplaten

Het afgelopen jaar zijn er verschillende werkzaamheden uitgevoerd om de duinpaden te vernieuwen. Betontegels zijn vervangen door betonplaten en er is een nieuwe trap bij de duinovergang geplaatst. Hiermee is de toegankelijkheid en veiligheid van de paden verbeterd. Stichting Strandexploitatie Veere is verantwoordelijk voor het onderhoud van de duinovergangen en -paden. 
  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief