Foto: Gemeente Middelburg

Carla Doorn nieuwe wethouder voor LPM in Middelburg

MIDDELBURG - Carla Doorn-Roosenburg is de nieuwe wethouder voor de Lokale Partij Middelburg (LPM).


Zij volgt de in januari onverwacht overleden Cees Lodder op. Doorn is sinds 2010 gemeenteraadslid voor de LPM. Ze krijgt dezelfde portefeuille als Lodder.

Volksgezondheid

Hij was onder meer verantwoordelijk voor de zorg, welzijn en volksgezondheid en participatie en bewonersinitiatieven. Ook was hij lid van het participatieteam Trekdijk dat op zoek gaat naar een andere bestemming voor het gebied bij Nieuw- en Sint-Joosland, een veelbesproken onderwerp in aanloop naar de verkiezingen van vorig jaar. “Het was moeilijk om na te denken over de opvolging van Cees”, zegt fractievoorzitter Piet Kraan. “Onze fractie heeft Carla gevraagd of zij de verantwoordelijkheid op zich wil nemen en zij heeft ‘ja’ gezegd. Ze zet zich al tien jaar in voor de LPM en heeft een stevig mandaat van de kiezers. Carla is een sterke vrouw, die met een frisse blik tot resultaten wil komen.”

Nehalennia

Doorn was naast haar gemeenteraadslidmaatschap werkzaam als sectievoorzitter en docent maatschappijleer op Nehalennia. “Ik ga Cees’ goede werk met hart voor de inwoners en ondernemers voortzetten.”

De LPM is met zetels de grootste partij in de gemeenteraad van Middelburg.  

Bram de Buck volgt Doorn op in de gemeenteraad.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief