Vader en dochter Michel en Laura Kloeg bij hun spiksplinternieuwe hotel met restaurant.
Vader en dochter Michel en Laura Kloeg bij hun spiksplinternieuwe hotel met restaurant. (Foto: Annet Eekman)

Gloednieuw Hotel Kaap West en restaurant Catch zijn geopend

  Bedrijvig Nieuws

WESTKAPELLE - Westkapelle is een luxe en gezellig hotel met uniek restaurant rijker. Vrijdag opende het viersterren Hotel Kaap West met restaurant Catch officieel. Het gloednieuwe complex, op loopafstand van het strand, biedt hotelkamers, vakantieappartementen én een gezellig restaurant, waar ook niet-hotelgasten van harte welkom zijn.


Hotel Kaap West beschikt over 43 royale suites en 24 hotelkamers en een restaurant met binnen en buiten in totaal tweehonderd zitplaatsen en een zonovergoten terras.

Duurzaam

Het duurzaam gebouwde complex ligt op maar driehonderd meter afstand van het strand. De 67 kamers zijn verdeeld in verschillende types, variërend van tweepersoons hotelkamers en luxe suites met infrarood-sauna, tot ruime zespersoons appartementen. "Daarmee kan iedereen hier komen logeren, ook gezinnen met kinderen die bijvoorbeeld twee of drie weken een appartement huren", vertelt hotelmanager Laura Kloeg.
Hotel Kaap West is zeer duurzaam gebouwd. Zo heeft het 340 zonnepanelen. Het kunststof rieten dak heeft een isolerende functie en brengt de energiebehoefte van het hotel verder naar beneden. Warmtepompinstallaties verwarmen het water op een duurzame manier. Met een EPC-waarde van 0 loopt het pand ver vooruit op de voor de toekomst gestelde normen.

Restaurant

De hotelkamers zijn te reserveren inclusief ontbijt. 's Middags opent restaurant Catch voor zowel lunch als diner. Iedereen is welkom, ook gasten die niet in het hotel logeren. De naam benadrukt de versheid van het menu. Vis en schaal- en schelpdieren vormen de hoofdmoot. Verder zijn er ook vlees- en veganistische gerechten te bestellen. Een culinair hoogtepunt én eyecatcher is de vitrine waarin de chefs de verse vis, kreeften, oesters en andere delicatessen presenteren. De gasten maken hun keuze en de drie chefs bereiden het à la minute op originele of klassieke wijze. De chefs en medewerkers van Catch gebruiken mooie, verse ingrediënten uit de Zeeuwse wateren en van het Zeeuwse land.

Gastvrijheid

In zowel het gloednieuwe hotel als restaurant staat een enthousiast team klaar om de gasten een fijne tijd te bezorgen. "Gastvrijheid staat bij ons op nummer één. We bieden prettige service en zijn oprecht geïnteresseerd in onze gasten. We vinden het allemaal heel leuk om het onze gasten in het nieuwe hotel en restaurant naar de zin te maken. Het is nog mooier geworden dan we hadden gehoopt, dus we zijn er heel trots op." 
De ouders van hotelmanager Laura Kloeg, Michel en Sophie Kloeg, exploiteren het hotel en zijn ook bekend van hun Beach Hotel in Zoutelande. Samen met de rest van het team werken zij hard om het iedereen naar de zin te maken. "We gaan zoveel mogelijk mee in de wensen van de gasten. Deze omgeving heeft echt een vakantiesfeer en dat willen wij onze gasten ook laten beleven." 

Hotel Kaap West & Restaurant Catch - Joossesweg 35 - 4361 KG Westkapelle - tel. 0118-226200 - www.hotelkaapwest.nl - info@hotelkaapwest.nl. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief