Foto: Archief

Rijbewijs 34-jarige Vlissingse afgepakt na rijden onder invloed

  Politie

MIDDELBURG - Een 34-jarige vrouw uit Vlissingen is zaterdagnacht aangehouden nadat zij onder invloed achter het stuur zat. Haar rijbewijs is ingevorderd. 


Omstreeks 03.55 uur zagen surveillerende agenten een auto vertrekken uit een parkeervak in de Stadhuisstraat. Agenten besloten de bestuurder aan een controle te onderwerpen, nadat het er op leek dat zij niet helemaal wist waar ze heen ging. 

Uit een blaastest bleek dat de vrouw teveel gedronken had. De bijrijdster vroeg aan de agenten of zij ook een blaastest mocht doen om te kijken of zij nog naar huis kon rijden. Deze vrouw bleek niet onder invloed van alcohol. 

De agenten gingen er niet mee akkoord dat de bijrijdster naar huis zou rijden. De 34-jarige Vlissingse is meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. De vrouw blies 595 ug/l. Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief