Foto: HV Zeeland

Losgebroken stieren zorgen voor commotie

  Politie

MIDDELBURG - Twee losgebroken stieren hebben woensdag aan het eind van de middag in Middelburg voor flink wat commotie gezorgd.


Rond 16.15 uur werden de dieren opgemerkt nadat ze de Schroeweg overstaken naar een weiland aan de Mortiereboulevard. De politie kwam met meerdere voertuigen met spoed ter plaatse omdat er sprake was van een gevaarlijke situatie.

Even later staken de stieren de Tromboneweg over naar een grasveld gelegen aan deze straat. Een opgeroepen dierenarts kwam ter plaatse om de stieren te verdoven. Nog voordat dit kon worden uitgevoerd rende het duo het Podium op om vervolgens door de drive van een fastfoodketen richting de A58 te rennen.

De politie is vervolgens naar de A58 gegaan, waar de stieren door het drukke verkeer de weg overstaken. Het verkeer werd korte tijd stilgelegd. Via de Bosschaardweg zijn de beesten vervolgens een weiland ingelopen met schapen. Bij dit bedrijf zijn ze vervolgens rond 19.30 uur een schuur in gedirigeerd. Het is niet bekend hoe de dieren hebben kunnen ontsnappen. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief