Minderjarige drugsdealer aangehouden in Middelburg

  Politie

MIDDELBURG - De politie heeft woensdag in Middelburg een 16-jarige drugsdealer uit die plaats aangehouden.


Agenten bevonden zich bij een pand in het centrum van Middelburg toen zij de minderjarige jongeman iets zagen wegstoppen in zijn broek. Bij fouillering op het bureau bleek hij 6,5 gram hasj op zak te hebben. De politie was voornemens de minderjarige jongen een HALT-verwijzing te geven en gingen daarom, samen met hem, naar zijn woning om dit voorstel met zijn ouders te bespreken.

Van de ouders kregen agenten toestemming om in de kamers van de jongen te zoeken. Daar vonden de agenten in totaal 127,6 gram hasj, een groot geldbedrag, twee boksbeugels en vier creditcardmessen. Ook werden er honderden gripzakjes en twee weegschalen aangetroffen waarop resten zaten van hennep en hasj. Van een HALT-verwijzing kon toen volgens de politie geen sprake meer zijn. Hij werd overgebracht naar een politiecellencomplex en in verzekering gesteld. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief