Afbeelding

Summer sale bij de Beurs

zaterdag 4 juli 2020 9:00 tot 14:00

De Beurs van Kledingbank Zeeland is sinds mei elke woensdag geopend van 9 – 14 uur en dat is een groot succes.

Vlak voordat de zomer helemaal losbarst, houden we een extra verkoopdag op zaterdag 4 juli en dan geldt op bijna alles : 2 halen 1 betalen!

Zomerse jurkjes, fleurige blouses, zwembroeken, een jas voor een frisse dag, het is er allemaal te vinden. De collectie tweedehands dames-, heren- en kinderkleding is zeer compleet en wordt steeds vernieuwd en aangevuld. Nu de maatregelen mbt het coronavirus versoepelen per 1 juli, kunnen we de bovengrens van 20 bezoekers loslaten. De winkelmedewerkers zullen goed in de gaten houden of iedereen in de gelegenheid is om 1,5 meter afstand te bewaren. Zo niet, dan vragen we u om even te wachten tot er weer een plekje vrij is.

De openingstijden zijn van 9 – 14 uur, er kan contant en met pin betaald worden en we hopen dat we weer koffie en thee kunnen schenken. Met mooi weer zullen we buiten wat zitjes creëren. Deze verkoopbeurzen Ravensteijnweg 1a te Middelburg zijn voor iedereen toegankelijk. De opbrengst komt volledig ten goede aan het werk van Kledingbank Zeeland.

De maand augustus is de Beurs gesloten ivm de vakantie.