Activiteit: Kerk biedt Podium weer van start
 • Alles
 • (23)
  Expositie
 • (1)
  Fiets - Wandeltocht
 • (2)
  Bijeenkomst
 • (2)
  Natuur
 • (1)
  Tentoonstelling - Rondleiding
 • (1)
  Kinderactiviteiten
 • (1)
  Inloop - Opendag

Kerk biedt Podium weer van start

zondag 27 september 14:00 uur

Foto:

Na zes maanden gedwongen rust gaat Kerk biedt Podium weer van start in Doopsgezinde kerk Lange Noordstraat te Middelburg. Op zondagmiddag 27 september openen violiste Emma Roijackers, mezzosopraan Anna Trombetta en pianist Koenraad Spijker het nieuwe seizoen met muziek van Beethoven en Bernstein. Dat doen ze in twee concerten, te beginnen om 14 uur en herhaald om 16 uur.

Van Beethoven worden delen uit zijn sonates voor viool en piano uitgevoerd en liederen voor zang en piano. Daarnaast zullen delen uit Bernsteins beroemde West Side Story klinken. De musici beloven een zeer afwisselend programma te bieden, van serieus tot swingend, waarbij ze ook het een en ander zullen vertellen over hun muziekkeuze. Met elkaar staan Emma Roijackers, Anna Trombetta en Koenraad Spijker garant voor een concert waarin enthousiasme, muzikaliteit en een hoog technisch niveau hand in hand gaan.

Reserveren

In verband met het coronavirus zal het concert door maximaal 30 bezoekers bezocht kunnen worden en wordt het op 2 tijdstippen gehouden: 14 uur en een herhaling om 16 uur. Reserveren is noodzakelijk. Dit kan per mail naar kerkbiedtpodium@gmail.com. Graag uw telefoonnummer en het gekozen tijdstip vermelden.

De toegang tot het concert is vrij en er is een collecte ter dekking van de kosten. Deuren van de kerk gaan 15 minuten voor aanvang van het concert open.


deel deze activiteit

Locatie

Doopsgezinde kerk
Middelburg
Lange Noordstraat 62
4331CE


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
 

Vacatures

Uitvoerder

Nieuwdorp

Medewerker

Middelburg

HR adviseur

Kruiningen

Monteurs

Kruiningen

CNC-verspaner Frezen/Draaien m/v

Goes