Emma Roijackers, viool
Emma Roijackers, viool Foto:

Kerk biedt Podium weer van start

zondag 27 september 2020 14:00

Na zes maanden gedwongen rust gaat Kerk biedt Podium weer van start in Doopsgezinde kerk Lange Noordstraat te Middelburg. Op zondagmiddag 27 september openen violiste Emma Roijackers, mezzosopraan Anna Trombetta en pianist Koenraad Spijker het nieuwe seizoen met muziek van Beethoven en Bernstein. Dat doen ze in twee concerten, te beginnen om 14 uur en herhaald om 16 uur.


Van Beethoven worden delen uit zijn sonates voor viool en piano uitgevoerd en liederen voor zang en piano. Daarnaast zullen delen uit Bernsteins beroemde West Side Story klinken. De musici beloven een zeer afwisselend programma te bieden, van serieus tot swingend, waarbij ze ook het een en ander zullen vertellen over hun muziekkeuze. Met elkaar staan Emma Roijackers, Anna Trombetta en Koenraad Spijker garant voor een concert waarin enthousiasme, muzikaliteit en een hoog technisch niveau hand in hand gaan.

Reserveren
In verband met het coronavirus zal het concert door maximaal 30 bezoekers bezocht kunnen worden en wordt het op 2 tijdstippen gehouden: 14 uur en een herhaling om 16 uur. Reserveren is noodzakelijk. Dit kan per mail naar kerkbiedtpodium@gmail.com. Graag uw telefoonnummer en het gekozen tijdstip vermelden.
De toegang tot het concert is vrij en er is een collecte ter dekking van de kosten. Deuren van de kerk gaan 15 minuten voor aanvang van het concert open.

Locatie