Gastvrouwen
Gastvrouwen Foto: Bert Huige

Activiteiten Repair Café Middelburg

zaterdag 26 september 2020 10:00 tot 15:00

Aankomende zaterdag heeft Stichting Repair Café Middelburg een aantal activiteiten voor u gepland. Deze zijn de uitgestelde NL-Doet gesteund door het Oranje Fonds die eigenlijk afgelopen maar gehouden zou worden.  Wij houden deze op de originele Burendag. Dit om ook mensen uit Dauwendaele de gelegenheid te geven elkaar te ontmoeten. Op deze dag kunt helpen om Wonderfoons te maken. Dit zijn oude PTT telefoons die worden omgebouwd tot muziek jukebox voor dementerende mensen. De activiteiten hiervoor bestaan uit het schoonmaken van de oude telefoons, printplaatjes en draden solderen, inbouwen van de onderdelen en vervolgens de muziek erop zetten.  U bent ook van harte welkom om een praatje te komen maken met mensen uit de buurt  en mee te helpen Wonderfoons te maken. Lunch en drank wordt door ons verzorgd. Opgeven vooraf bij Bert Huige via info@repaircafemiddelburg.nl of telefonisch 06-23644823 na 18:00u.

Onze andere activiteit is de reguliere bijeenkomst waar wij repareren voor u. U bent van harte welkom met uw mechanische, elektrische, kleding, laptop, tablet reparaties of alles wat u kunt dragen. Behalve witgoed. 

Voor beide activiteiten geldt dat de RIVM richtlijnen gelden. Datum is zaterdag 26 september van 10:00 tot 15:00 en de locatie is Bowling en Partycentrum “De Kruitmolen” aan de Kruitmolenlaan 129 in Middelburg.

Locatie