• Alles
  • (20)
    Expositie
  • (1)
    Kinderactiviteiten

Verrassende Duo expositie

vrijdag 4 december 13:00 - 17:00 uur

Foto: Ella Poorvliet

Van 2 tot en met 12 december exposeert het kunstenaarsechtpaar Ella en Jan Poortvliet uit Koudekerke met schilderijen en sculpturen in Galerie BANK in Aagtekerke.

Ella Poortvliet exposeert met kleurrijke schilderijen van acryl/gemengde technieken op linnen. Gedurende een periode van ruim 25 jaar volgde zij een brede opleiding op het gebied van “tekenen en schilderen”, “schilderen aquarel”, “keramiek”, “boetseren naar model”, “beeldhouwen/diverse technieken” en “experimenteel schilderen”. De laatste jaren heeft zij zich voornamelijk toegelegd in het creëren van deze verrassende en kleurrijke schilderijen.

Jan Poortvliet vervaardigt ruim 20 jaar sculpturen uit natuursteen, waaronder onyx, marmer, albast, serpentijn en steatiet. Het “karakter”, de hardheid en samenstelling van het ruwe brok steen, speelt voor hem een belangrijke rol in het proces naar de vorming van de uiteindelijke sculptuur. “Beweging” is daarbij een terugkerend en herkenbaar thema in zijn organisch werk.

Galerie BANK is open van woensdag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. Tevens is het werk van de vaste exposanten te zien met keramiek, beelden, glaskunst, grafisch werk en schilderijen. Bezoekers worden gevraagd rekening te houden met de RIVM maatregelen in de galerie.

Toegang gratis en parkeergelegenheid aanwezig.


deel deze activiteit

Locatie

Galerie Bank
Aagtekerke
Burgemeester Bosselaarstraat 4
4363AW


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief