• Alles
 • (1)
  Lezingen
 • (6)
  Expositie
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (2)
  Cursus - Workshop

Online meertalig voorlezen

woensdag 21 april 15:30 t/m 16:00 uur

Woensdag 21 april van 15.30 tot 16.00u, online: Het boekje Woeste Willem wordt in het Nederlands én Engels voorgelezen. Meertalig voorlezen: Coco kan het! is hét prentenboek van 2021 en stond centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen. Het is vertaald in het Pools, Turks en Arabisch en dus voor ons een uitgelezen moment om meertalig voorlezen op de agenda te zetten. Het was een bijzondere ervaring: tweetalig (NL en tweede taal) voorlezen, met twee voorlezers voor kinderen met diverse taalachtergronden en dat ook nog eens online. Want lezen doe je samen en is voor iedereen! 

Meertalig voorlezen smaakt naar meer! Op woensdag 21 april 2021 om 15.30 uur doen we het gewoon nog een keer. Samen met een Nederlandse én een Engelse voorlezer gaan we met ‘Woeste Willem’ op pad. Hopelijk voor de laatste keer online. Kom luisteren met je kinderen, kleinkinderen, klas of peutergroep of vertel het op Parro, Klasbord of via mail aan de ouders. Houd de website in de gaten of check onze facebookpagina!

De link voor Teams ontvang je na aanmelden. Aanmelden via www.activiteitvlissingen@dezb.nl

De Bibliotheek is er voor alle kinderen, ouders en grootouders die samen willen genieten van boeken en (voor)lezen. Samen lezen, luisteren, zingen en spelen in de taal van je hart maakt lezen leuk, vergroot je woordenschat en maakt je wereld groter.


deel deze activiteit

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
CustomHtml_6