Online workshop Toeslagen

dinsdag 18 mei 2021 19:00 tot 21:30

In deze workshop, verzorgd door Joost de Vries, worden de toeslagen van de Belastingdienst behandeld, te weten huurtoeslag, zorgtoeslag, het kindgebonden budget en de kinderopvangtoeslag. Aan bod komen diverse vragen rondom toeslagen, zoals: Wanneer kom je in aanmerking voor een toeslag en hoe vraag je deze  aan?; Waar moet je op letten als je al een toeslag ontvangt?; Hoe werkt ‘Mijn Toeslagen’ van de Belastingdienst?; Hoe voorkom je dat je aan het eind van het jaar moet terugbetalen?; Wat als je het niet eens bent met een beschikking hierover van de Belastingdienst?

De training is online met Microsoft Teams. Je hebt stabiel internet, webcam en een microfoon nodig. Gebruik daarom het liefst je computer of laptop. Zorg dat je pen en papier klaar hebt liggen. Uiterlijk een half uur voor aanvang ontvang je de aanmeldlink naar de online omgeving.
Let op: in de workshop wordt gewerkt met een casus. Deze wordt vooraf naar je gemaild. Print deze casus vooraf. De docent neemt van te voren contact met je op. Als je geen ervaring hebt met Microsoft Teams, dan kan de docent je hier bij helpen.

Deze workshop is niet alleen handig als je van plan bent een toeslag aan te vragen, maar ook als je al toeslagen ontvangt en hier meer over te weten wilt komen.
Aanmelden via de website. Het is Gratis!