De subsidie is bedoeld voor plannen op het gebied van onder meer toerisme en recreatie.
De subsidie is bedoeld voor plannen op het gebied van onder meer toerisme en recreatie. (Foto: DNA Beeldbank/Dennis Wisse)

Subsidie voor ondernemers die provincie mooier maken

  Actueel

DOMBURG - Ondernemers met plannen om Zeeland aantrekkelijker te maken, kunnen een provinciale subsidie aanvragen. 
 


De komende vijf weken verstrekt de provincie Zeeland zogenaamde innovatievouchers voor gezondheids- en vitaliteitsprojecten. 'Het doel is om Zeeland aantrekkelijk te maken voor inwoners en gasten', laat de provincie weten.

Advies

Met de voucher krijgen ondernemers de helft van de kosten, tot maximaal 2500 euro, vergoed om hun vernieuwende idee op het gebied van recreatie, toerisme, natuur, beweging, voeding of vitaliteit te realiseren. 'Bedrijven kunnen met de voucher advies inwinnen voor bijvoorbeeld hun businessplan, de conceptontwikkeling voor hun nieuwe product of dienst of voor ruimtelijk advies.

Criteria

Om in aanmerking te kunnen komen voor een voucher, moet de ondernemer voldoen aan enkele criteria. Zo moet het initiatief duurzaam zijn en samenwerking tot stand brengen in verschillende sectoren. Ondernemers kunnen een voucher via www.gezondinzeeland.nl aanvragen. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Stagiaire (3e jaars)

Goes

bezorger

wemeldinge

Bezorger

Regio Midden Zeeland

(leerling) bezorger

poortvliet

Correspondent (m/v)

Tholen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief