Op de Veerse waarderingsonderscheiding staan paalhoofden afgebeeld.
Op de Veerse waarderingsonderscheiding staan paalhoofden afgebeeld. (Annet Eekman)

Onderscheiding voor Pitteperk-echtpaar Dreessen

  Actueel

KOUDEKERKE - De Veerse wethouder Arie Schot heeft Peter en Marjan Dreessen zaterdag de gemeentelijke waarderingsonderscheiding uitgereikt. Het echtpaar richtte 25 jaar geleden het agrarische bedrijf Pitteperk in Koudekerke op. 'Hier hebben medewerkers met een verstandelijke beperking een volwaardige plaats', aldus de gemeente Veere.


De Veerse waarderingsonderscheiding bestaat uit een zilveren speld met daarop de paalhoofden uit het logo van de gemeente. Veere reikt de onderscheiding uit aan inwoners die zich op een bijzondere manier en langdurig inzetten voor de Veerse samenleving.

Onmisbaar

Dankzij het maatschappelijk ondernemen van Marjan en Peter Dreessen wordt de afstand van de hulpboeren tot de maatschappij kleiner en vormen zij samen met vele vrijwilligers een onmisbare schakel voor Pitteperk, aldus de gemeente.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES 

Vacatures

Operators

Bergen op Zoom

Operators

Bergen op Zoom

Productiemedewerker

Tholen

Technicians

Bergen op Zoom

Allround timmerlieden

Tholen