Een vertegenwoordiger van de Luisterlijn, Michelle Baas en Anderd van den Bosse met de Lange Jan Award.
Een vertegenwoordiger van de Luisterlijn, Michelle Baas en Anderd van den Bosse met de Lange Jan Award. (Foto: Welzijn Middelburg)

Michelle Baas, Anderd van den Bosse en Luisterlijn winnen Lange Jan Awards

  Actueel

MIDDELBURG - De Luisterlijn Zeeland, Michelle Baas en Anderd van den Bosse hebben donderdagavond de Lange Jan Awards 2019 gewonnen. De jaarlijkse uitreiking van deze vrijwilligersprijs vond plaats in de Stadsschouwburg in Middelburg.


De uitreiking was onderdeel van de jaarlijkse waarderingsavond van de gemeente Middelburg, waarbij zo’n 400 vrijwilligers aanwezig waren.

Winnaars

De Luisterlijn Zeeland won de Lange Jan Award in de categorie 'vrijwilligersorganisatie/de groep vrijwilligers'. De 19-jarige Anderd van den Bosse won de award in de categorie 'jonge vrijwilliger tot en met 23 jaar', voor zijn vrijwilligerswerk bij Rode Kruis Walcheren en Studentendesk Zeeland. Michelle Baas (39 jaar) won de Lange Jan Award in de categorie 'vrijwilliger vanaf 24 jaar'. Zij doet vrijwilligerswerk bij onder meer Nieuwland in Beweging, de JAN (Jeugd Activiteiten Nieuwland), Oranjevereniging Oranje Bovenal en de kerk.

Met deze prijzen willen de gemeente Middelburg en Welzijn Middelburg vrijwilligers in het zonnetje zetten en hen bedanken voor hun waardevolle inzet. De individuele winnaars ontvingen een geldbedrag van 250 euro en de groep 500 euro en allemaal kregen ze de speciaal ontworpen Lange Jan Award.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief