Archieffoto: Annet Eekman

Al recordaantal aanmeldingen voor City Trail

  Actueel

MIDDELBURG - Op vrijdag 13 september vindt voor de vijfde keer het wandel- en hardloopevenement City Trail Middelburg plaats. “Met al een recordaantal van ruim 1700 aanmeldingen sluiten we de inschrijfperiode dinsdag 20 augustus”, vertelt Peter Bakx van de organisatie. Met het schoolgebouw van CSW Van de Perre in de Griffioenstraat als nieuwe start- en finishlocatie lopen de deelnemers dit jaar door nieuwe delen van de stad.


Nadat de organiserende stichting vorig jaar stopte met de City Trail Middelburg, stond een groep vrijwilligers op om de organisatie op zich te nemen. Peter Bakx, Leonard van Moolenbroek, René van de Waal en Sebastian Nijssen hebben diverse malen meegedaan aan de City Trail Middelburg en wilden de loop niet verloren laten gaan. En gezien het aantal inschrijvingen dat ze al binnen hebben, blijken meer mensen verheugd dat er toch een vijfde editie komt.

Entertainment

Het ruim negen kilometer lange parcours loopt dwars door kantoren, cafés, kerken, clubhuizen, scholen en zelfs een particulier woonhuis. Muzikale acts en ander entertainment vrolijken het parcours op. Na vier jaar vanaf de sporthal aan de Nassaulaan vertrokken te zijn, vindt de start en finish nu plaats bij CSW Van de Perre. “Hierdoor kunnen we een ander deel van de stad laten zien, zoals bijzondere plekken in de Stromenwijk en ‘t Zand. Maar we vertellen niet te veel over de route, want die moet zoveel mogelijk een verrassing blijven.”

De opbrengst van de City Trail Middelburg gaat deels naar enkele Walcherse goede doelen. Kijk voor meer informatie op www.citytrailmiddelburg.nl.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Medewerker Kwaliteitsdienst

Kruiningen

Meerdere vacatures

Goes en Sint-Annaland

Heftruckchauffeur

Kruiningen

Bezorgers

Omgeving Roosendaal en Bergen op Zoom

Chef productie / Meewerkend voorman

Yerseke

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief