Joris Linssen strijkt met zijn tv-programma Joris' Kerstboom neer op het Abdijplein in Middelburg.
Joris Linssen strijkt met zijn tv-programma Joris' Kerstboom neer op het Abdijplein in Middelburg. (Foto: Stef Ghijsen)

Joris' Kerstboom opgetuigd in Middelburg

  Actueel

MIDDELBURG - Voor het televisieprogramma Joris' Kerstboom staat er op vrijdag 6 en zaterdag 7 december een kerstboom op het Abdijplein in Middelburg. Hier kunnen bezoekers een foto van een bijzonder persoon in hun leven aan de dennentakken hangen.


Medewerkers van het tv-programma zijn beide dagen aanwezig bij de kerstboom. Joris Linssen, presentator van het programma, staat op de zaterdag tussen 15.00 en 20.00 uur op het Abdijplein. Hij vraagt bezoekers wie zij graag in het licht willen zetten en waarom. 'De grote kerstboom is een ontmoetingsplaats waar je bijvoorbeeld een huwelijksaanzoek kunt doen, een reddende engel kunt bedanken, sorry kunt zeggen of een hechte vriendschap kunt vieren', laat omroep KRO-NCRV weten.

Uitzending

Iedereen is uitgenodigd om een foto in de kerstboom te hangen. Wie zijn of haar verhaal wil delen in het televisieprogramma, kan mailen naar joriskerstboom@kro-ncrv.nl.

Joris' Kerstboom heeft dit jaar zes uitzendingen. Op 14, 15, 16, 18 en 19 december zijn er rond 22.30 uur korte afleveringen en op vrijdag 20 december vindt de hoofduitzending om 21.05 uur plaats op NPO 2. Kijk voor meer informatie op www.joriskerstboom.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES