Laurens Simonse reikt Pioniersprijs uit
Laurens Simonse komt weer even terug naar zijn geboortegrond om de Zeeuwse Pioniersprijs uit te reiken.
Laurens Simonse komt weer even terug naar zijn geboortegrond om de Zeeuwse Pioniersprijs uit te reiken.

Laurens Simonse reikt Pioniersprijs uit

  Actueel

MIDDELBURG - Laurens Simonse, de Zeeuwse oprichter van Team Rockstars IT, reikt op zaterdag 8 februari in de Middelburg de Zeeuwse Pioniersprijs uit.


Stichting de Zeeuwse Connectie organiseert de uitreiking jaarlijks om aandacht te vragen voor de vele bijzondere organisaties en initiatieven die Zeeland rijk is. Ook wil ze hiermee Zeeuwen van buiten de provincie even terughalen naar hun geboortegrond.

Dit jaar wordt de Zeeuwse Pioniersprijs voor de zevende keer uitgereikt. ‘In Zeeland zijn we veel te bescheiden over onze mooie initiatieven en bedrijven’, stelt de stichting. Met de prijs wil ze de provincie promoten.

Discussie

Dit jaar overhandigt Zeeuws-Vlaming Laurens Simonse de Pioniersprijs aan de winnaar. Die krijgt een cheque van 5.000 euro en een kunstwerk. Tijdens de uitreiking vertelt Simonse over zijn carrière, zijn Zeeuwse achtergrond en zijn visie op ondernemen. ‘Met de aanwezigen wordt ook gediscussieerd over hoe we de regio nog aantrekkelijker kunnen maken voor die werknemers die Zeeland zo hard nodig heeft.’

Stemmen

Het publiek kan nog tot donderdag 23 januari kandidaten aanmelden voor de Zeeuwse PioniersPrijs, via www.zeeuwsepioniersprijs.nl. De jury kiest vijf finalisten, op wie het publiek ook weer kan stemmen. De prijsuitreiking vindt plaats in het Abdijcomplex in Middelburg.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>