Logo internetbode.nl/middelburg

Dauwendaele houdt eerste divisietoernooi in Middelburg

MIDDELBURG - FC Dauwendaele organiseert zaterdag (14 januari) voor het eerst een divisietoernooi voor jeugdvoetbalteams op haar sportpark De Kruitmolen in Middelburg.

Het toernooi is voor jeugdteams die op divisieniveau voetballen. In totaal strijden acht verenigingen in twee poules om de wisselbokaal. Vijf van de verenigingen komen van buiten Zeeland. FC Dauwendaele speelt zelf ook mee, hoewel ze niet op divisieniveau uitkomt. De andere deelnemers zijn JVOZ (Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland), VV Nieuwenhoorn uit Hellevoetsluis, SV MOC’17 uit Bergen op Zoom, VV Spijkenisse, VV Kloetinge en Spartaan’20 uit Rotterdam en Unitas’30 uit Etten-Leur.

Prijzen Behalve de wisselbokaal zijn er ook prijzen te winnen voor de beste speler, beste keeper en de topscorer van het divisietoernooi. Daarnaast is er een sportiviteitsprijs te winnen. Het gratis toegankelijke toernooi begint om 10.30 uur en de finale staat om 16.40 uur gepland.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432891175331-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Technisch MBOérs

Borssele

Diverse vacatures

Bergen op Zoom

Diverse vacatures

Middelburg / Vlissingen

Monteurs

Etten-Leur

Productie medewerker

Etten-Leur

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief