Logo internetbode.nl/middelburg

Jarig Middelburg houdt nieuwjaarsreceptie

MIDDELBURG - Het jaar dat Middelburg viert dat ze acht eeuwen stadsrechten heeft, begint morgen. Bij de voor iedereen toegankelijke nieuwjaarsreceptie van de gemeente op zaterdag 14 januari in het oude stadhuis aan de Markt horen de aanwezigen welke plannen er zijn voor het jubileumjaar.


De nieuwjaarsreceptie duurt van 16.00 uur tot 18.00 uur. Rond 17.00 uur leest stadsdichter Karel Leeftink zijn nieuwste gedicht voor. Aansluitend houdt burgemeester Harald Bergmann van Middelburg zijn nieuwjaarstoespraak. De voorzitter van Stichting M800, Frank Bijleveld, spreekt de aanwezigen ook toe.

Informatiemarkt In 2017 heeft Middelburg achthonderd jaar stadsrechten. 'Dit is een belangrijk moment uit onze geschiedenis, dat we niet ongemerkt voorbij willen laten gaan', aldus een woordvoerder van de gemeente Middelburg. Er vinden het hele jaar door activiteiten en evenementen plaats. Bij de nieuwjaarsreceptie is er al vanaf 15.00 uur een informatiemarkt over Middelburg 800. Leden van de Stichting M800 informeren belangstellenden over de plannen voor het jubileumjaar.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief