LPM wil opheldering over status van Trekdijk

MIDDELBURG - De Lokale Partij Middelburg (LPM) wil opheldering van het college van burgemeester en wethouders over het Walchers overleg over de bedrijventerreinenvisie.


Deze visie moest begin november klaar zijn, maar is tot nu toe nog niet verschenen. Fractievoorzitter Piet Kraan van de LPM zegt in zijn vragen dat hij heeft gehoord dat het overleg is mislukt, omdat Middelburg zou vasthouden aan de Trekdijk in Nieuw- en Sint Joosland als nieuw bedrijventerrein.

Relatie

Kraan wil weten of dat waar is. Hij wil ook weten of het klopt dat de relatie tussen Middelburg en Vlissingen op dit onderwerp is verslechterd.

Kraan vindt dat het college niet moet vasthouden aan de Trekdijk als nieuw bedrijventerrein, omdat er geen belangstelling voor lijkt te zijn, en de waarde van de grond moet afboeken naar landbouwgrond. “Wat is het realistische verlies dan voor de gemeente?” vraagt hij.

Zonneweide

Wat hem betreft zou er in het gebied bijvoorbeeld een zonneweide kunnen worden gerealiseerd. ARCHIEFFOTO 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief