MZVC 1 verliest

algemeen

MISSELBURG - MZVC 1 speelde zaterdag 26 november uit tegen Zeeland Sport 1. De uitslag werd 3-2.

MZVC begon goed aan de wedstrijd en bleef het 1e kwartier gemakkelijk overeind met een paar kleine kansjes. Rond de 20e minuut was het Imad Azzanagui, die uit het niets opeens goed van de MZVC-verdedigers wegdraaide en voor de keeper plotseling inschoot: 1-0. Hierna was Zeeland Sport even sterker aan de bal zonder ook gevaarlijk te worden. Het leek de ruststand te gaan worden, toen een voorzet net voor de doellijn door Daily de Nooijer werd geblokkeerd, waarna de bal net naast de paal in het doel schoot: 2-0.

Na de rust probeerden ze wel, maar kon de tegenstander niet echt verontrusten. Het werd zelf 3-0 door Zeki Mayo, met een mooie lob na een vrije loop richting doel. Nu werd MZVC pas wakker en in de resterende tijd schoot Ferhan Topal nog 2 keer raak: 3-2. Het bleef tot de laatste seconde spannend en er kwamen zelfs nog mogelijkheden op de gelijkmaker, doch dit gebeurde niet.