Visserijdag Arnemuiden

  algemeen


ARNEMUIDEN - Arnemuiden opent op zaterdag 25 juni weer haar poorten voor de jaarlijkse Arnemuidse Visserijdag. Tijdens het succesvolle evenement draait alles weer om het thema visserij. U kunt genieten van vele activiteiten en folklore.

Bekijk de plaatselijke streekdracht van dichtbij, geniet van de gezelligheid op de markt, moedig de ringrijders aan en smul van een gratis gebakken visje. Op deze dag kunt u genieten van de veelzijdige maritieme sfeer van Arnemuiden. Leer van de geschiedenis met het water in het historisch museum en op de historische scheepswerf. Van 10.00-13.00 uur wordt er ook een Kinderrommelmarkt gehouden.

Ook kunt u op deze dag genieten van meer dan 90 marktkramen, van de ringrijders, allerlei acties en activiteiten van de Arnemuidse ondernemers, stichtingen, verenigingen en kerken.

Ook zijn er verschillende optredens van onder andere Muziek Vereniging Arnemuiden en coverband Monday After. Op de hele markt zijn allerlei lekkernijen uit de zee te koop. Denk aan Hollandse Nieuwe, gerookte paling en zalm of verse garnalen.

Voor de kinderen is er een draaimolen en een springkussen.

De visserijdag duurt van 10.00 tot 16.00 uur, de optredens zijn vanaf 11.00 tot 15.30 uur in de tent op de Markt onder de toren. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief