Enquête onder Zeeuwse jongeren

MIDDELBURG - Jeugdmonitor Zeeland van ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland doet onderzoek onder jongeren om trends weer te geven voor diverse thema's.


Het onderzoek wordt in opdracht van de Zeeuwse gemeenten en provincie Zeeland voor de vierde keer gehouden. Eerdere onderzoeken waren in 2004, 2008 en 2012. De resultaten uit de vragenlijst leggen ontwikkelingen bloot over bijvoorbeeld werk, opleiding, huisvesting en vrije tijd.

Juli Alle jongeren geboren in 1993, 1994 en 1995 ontvangen de uitnodiging om deel te nemen aan het onderzoek. Dit kan tot 1 mei. Vanaf juli zijn de eerste uitkomsten over het onderzoek beschikbaar.

Betrokkenen De Jeugdmonitor Zeeland is een samenwerkingsverband van de Provincie Zeeland, de dertien Zeeuwse gemeenten, onderwijsinstellingen, GGD Zeeland en instellingen die op het gebied van jeugd werkzaam zijn. Ook de Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging is bij het onderzoek betrokken. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief