Logo internetbode.nl/middelburg

Welpen Kazan de Wolfgroep ontdekken jungle

MIDDELBURG - De 35 welpen van Scouting Kazan de Wolfgroep in Middelburg vormen een enthousiaste groep kinderen tussen de zeven en elf jaar die avontuurlijke dingen doen.

Elke zaterdag staan ze te trappelen van ongeduld om bijvoorbeeld (primitief) te koken, levend stratego te spelen, nieuwe knopen te leren, vuurtjes te maken, en dit allemaal in junglethema.

Leiding Om de welpen elke zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur een afwisselend programma te kunnen bieden, zijn de kinderen op zoek naar net zo enthousiaste leiding. "We hebben je als leiding heel veel te bieden", vertellen de drie leden van de huidige leiding, Hathi, OE en Rikkitikkitavi. "Zo gaan we elk jaar op kamp rond het Hemelvaartsweekend."

Enthousiast De leiding doet haar best om de programma’s goed voor te bereiden en alles goed af te stemmen met onze ouders. "We vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aan en bieden allerlei leuke scoutingcursussen aan. Als je interesse hebt, kun je altijd een keer met ons meedraaien om te kijken of wij inderdaad zo’n enthousiaste groep zijn." Contact opnemen kan met Hathi (Christian Jobse) via welpen@kazandewolf.nl. Kijk voor meer informatie op www.kazandewolf.nl.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432891175331-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Diverse vacatures

Bergen op Zoom

Correspondent (m/v)

Tholen

Diverse vacatures

regio Zeeland

Tandartsassistent m/v

Middelharnis

Software Engineer

’s-Heerenhoek

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief