Duo Visser-Van Nispen

  algemeen


DOMBURG - Het duo Visser- van Nispen brengt op dinsdag 24, woensdag 25 en donderdag 26 juni een klassiek programma ten gehore in verschillende locaties van SVRZ.

Op dinsdag 24 juni is het duo vanaf 15.00 uur in Simnia in Domburg. Woensdag 25 juni beginnen ze hun concert om 14.30 uur in ´t Gasthuis in Middelburg en om 19.30 uur in de Zwake in ‘s Gravenpolder. Tot slot treden zij donderdag 26 juni om 14.00 uur op in het Erasmuspark in Goes en om 19.30 uur in Te Valcke in Goes. In sommige locaties wordt een vergoeding gevraagd, inclusief consumptie. Het duo Visser- Van Nispen bestaat uit bariton David Visser en pianist Mark van Nispen. Ze brengen een gevarieerd klassiek programma van één uur, zonder pauze. Bariton David Visser studeerde in 2012 af bij Carolyn Watkinson aan het Rotterdams Conservatorium Codarts en kreeg zanglessen van Cora Peeters en Charlotte Riedijk. Sinds 2010 wordt hij gecoacht door Meinard Kraak, bij wie hij ook in Frankrijk master classes volgde. Als concertzanger zong David o.a. aria’s van Bach, Händels Messiah en het Requiem van Mozart. Als koorzanger is hij verbonden aan verscheidene professionele ensembles. Samen met pianist Mark van Nispen vormt David sinds 2012 een lied-duo. Mark van Nispen studeerde piano en orgel aan het Fontys-conservatorium in Tilburg. Na het behalen van zijn bachelordiploma´s in 2011 studeerde hij liedbegeleiding aan hetzelfde instituut. Hij volgde diverse masterclasses. Mark speelt met regelmaat als remplaçant bij onder andere Het Brabants orkest, Het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het Groot Omroepkoor en hij is werkzaam als repetitor aan de Young Musicians Academy (Fontys-conservatorium) te Tilburg. Ook houdt hij concerten in de Franse Limousin. De concerten zijn in nauwe samenwerking met Stichting Muziek In Huis (SMIH) georganiseerd. SMIH verzorgt al ruim 10 jaar klassieke kamermuziekconcerten in zorgcentra op het niveau van reguliere concertzalen. In samenwerking met het personeel en de vrijwilligers op de locaties brengt SMIH met een groot aantal kamermuziekensembles de sfeer van de concertzaal naar de mensen, die zelf niet meer zo mobiel zijn, toe. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief