Afbeelding

Zeeuwse tuin tweedaagse

algemeen

Dit jaar doen 21 tuinliefhebbers mee aan dit evenement, waaronder enkele kwekerijen. De tuinen kunnen worden bezocht zónder vooraf de gebruikelijke afspraak te maken met de tuineigenaar. De deelnemende tuinen zijn zeer gevarieerd, van groot tot klein, van?cottage- tot landschapstuin. Het zijn allemaal tuinen die door de eigenaren met veel liefde, geduld en plezier zijn aangelegd en ze worden met passie onderhouden.

MIDDELBURG - In het kader van de Zeeuwse Tuin 2-daagse zijn voor het eerst in de gehele provincie Zeeland tuinen geopend op dezelfde dagen. De eerste editie van deze Zeeuwse Tuin 2-daagse wordt gehouden op vrijdag 20 en zaterdag 21 juni, beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

De adressen kunt u vinden op de Facebook pagina: Zeeuwse tuin 2 daagse.

Tevens zijn er drie start punten waar u alle informatie over de deelnemende tuinen kunt verkrijgen: Zuid Beveland Louise v.d. Akker, Burg. Vogelaarstraat 9, Baarland, 0113-639296; Schouwen-Duiveland: de ‘Praettuin’, Oude Zandweg 11, Serooskerke, 0111-671530; Walcheren: de ‘Romantische Rozentuin’, Duinweg 32, Oostkapelle, 06-22417379.

In de tuinen wordt entree gevraagd, bij sommige is er koffie/thee verkrijgbaar.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief