Gezocht mensen die Prokkelstage willen lopen

  algemeen


MIDDELBURG - MEE Zeeland en Klaverblad Zeeland bieden mensen met een licht verstandelijke beperking de mogelijkheid om tijdens de ‘Week van het Prokkelen’, van 3 t/m 8 juni, een dag mee te lopen bij verschillende organisaties in de regio.

De Prokkelstages vinden voornamelijk plaats op de Nationale Prokkelstagedag op donderdag 6 juni. Verschillende Zeeuwse organisaties en burgemeesters bieden een stageplek aan.

Een Prokkel is een prikkelende ontmoeting tussen iemand met een verstandelijke beperking en iemand zonder. Doel van de Prokkelstages is dat mensen met een licht verstandelijke beperking kennismaken met verschillende functies en organisaties. Organisaties leren meer over het arbeidspotentieel van mensen met een verstandelijke beperking. MEE Zeeland en Klaverblad proberen zoveel mogelijk organisaties te vinden die aansluiten bij de interesses van de deelnemers.

Door de laagdrempeligheid en doordat de Prokkelstage slechts voor één dag is, zijn veel organisaties bereid mee te werken. Organisaties die een stageplek willen bieden, zijn overigens ook nog steeds van harte welkom om zich aan te melden.

Aanmelden: Ria de Ridder, 0118-432000 of r.deridder@meezeeland.nl. Ook organisaties die een stageplek willen aanbieden kunnen bij Ria de Ridder terecht. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief