Afbeelding

Spot zet schijnwerper op politiek

Door: Britta Janssen Algemeen

MIDDELBURG - In poppodium de Spot in Middelburg vindt woensdag (7 februari) de Dag van de Politiek plaats voor jongeren.

Waarvoor moet de toekomstige Middelburgse gemeenteraad zich wat jongeren betreft hard maken na de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart? Woensdag kunnen jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 23 jaar met gemeenteraadsleden in gesprek over allerlei onderwerpen.

De middag wordt begeleid door Kevin van Gorkom van de Zeeuwse band de Hobbyisten. Samen met zijn band en LYL CYCZ en dj Robenti zorgt hij bovendien voor muzikale aankleding van het evenement.

De Dag van de Politiek is een initiatief van de gemeenteraad van Middelburg om jongeren te enthousiasmeren voor de politiek. Deze bijeenkomst wordt voor de derde keer georganiseerd, in samenwerking met de provincie Zeeland en diverse scholen in het voorgezet onderwijs en hoger onderwijs. Rond 17.00 uur zorgt dj Robenti voor een muzikale afsluiting.

Aanmelden voor de Dag van de Politiek kan bij Patrick de Guchteneire van de gemeente Middelburg, via p.de.guchteneire@middelburg.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief