Afbeelding
Foto: Beeldenbank Laat Zeeland Zien / Felice Buonadonna

Eerste Kamerlid Wouter van Zandbrink naar Westkapelle

Door: Britta Janssen Algemeen

WESTKAPELLE - Wouter van Zandbrink, het nieuwe Eerste Kamerlid voor de Partij van de Arbeid (PvdA) bezoekt zaterdag 24 februari Westkapelle om te praten over lokale zaken en landelijke onderwerpen.


Van Zandbrink ondersteunt de gemeenteraadscampagne van PvdA/GroenLinks Veere. Vanaf 10.00 uur gaat hij op straat, bij de plaatselijke supermarkt, in gesprek met passanten. Lijsttrekker Chris Maas en andere kandidaten van PvdA/GroenLinks Veere zijn ook aanwezig om vragen te beantwoorden. Lokale aandachtspunten maar ook landelijke thema's kunnen daarbij aan de orde komen.

Vanaf ongeveer 11.30 uur is Van Zandbrink, samen met Chris Maas, te vinden in het Kasteel van Batavia. Ze willen dan graag een uurtje koffiedrinken met zoveel mogelijk inwoners van Westkapelle en omgeving.

Van Zandbrink, die in Aagtekerke woont en elfde is op de kieslijst van PvdA/GroenLinks Veere, volgde recent Marleen Barth op als lid van de Eerste Kamer. Eerder zat hij ook al in de Eerste Kamer en de periode daarvoor was hij onder meer gedeputeerde in Zeeland. Sinds 13 februari is hij weer lid van de Eerste Kamer.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief