Afbeelding
Foto: ANNET EEKMAN

Populaire Jill Schirnhofer te gast in boekhandel de Drvkkery Middelburg

Door: Amber Kuijs Cultuur

MIDDELBURG - Op zondag 4 maart is Jill Schirnhofer te gast geweest in boekhandel de Drvkkery voor een handtekeningen- en fotosessie tussen 13.30 en 16.00 uur.

Jill is als illustrator, schrijver en programmamaker ongekend populair op social media en televisie. Onlangs verscheen 'Elvy's eigen wereld: So boho', het eerste deel in een nieuwe fictieserie, geschreven en geïllustreerd door Jill. De toegang was gratis.

Knutsel- en tekenboeken
Van het eerste boek van Schirnhofer, Tekenen met Jill, zijn 45.000 exemplaren verkocht. Nadien schreef en creëerde ze onder meer de boeken Jills modemeisjes en Het Grote Jill-doeboek.

Elvy's eigen wereld: So boho
In het nieuwe boek van Jill maken we kennis met Elvy, een dromerig, creatief meisje dat vooral in haar eigen wereldje leeft. Ze moet van haar ouders meer onder de mensen komen, daarom stelt haar vader voor dat ze de zomer bij haar hippiezus Joy en haar boho-vrienden op Ibiza doorbrengt. Elvy's tekentalent komt goed van pas op het eiland als zij samen met buurmeisje Kate een kledinglabel begint. Het wordt een zomer om nooit te vergeten!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief