Afbeelding

Informatieavond over herinrichting Middelburgseweg en Walcherseweg

Door: Britta Janssen Algemeen

GRIJPSKERKE - De gemeente Veere, Delta Netwerk Groep (DNWG) en waterschap Scheldestromen organiseren dinsdag (17 april) een informatieavond over de herinrichting van de Middelburgseweg en Walcherseweg tussen Middelburg en Grijpskerke. De bijeenkomst vindt vanaf 19.30 uur plaats in Hof Poppendamme in Grijpskerke.

De bijeenkomst wordt gehouden voor belangstellenden. De aanwezigen krijgen eerst een toelichting op het ontwerp van het fietspad, de weg en de kern Buttinge. Daarna krijgen ze de mogelijkheid om vragen te stellen en ideeën of suggesties te delen. Bestuurders en medewerkers van de gemeente Veere, het waterschap en DNWG zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Veiliger

De werkzaamheden beginnen begin 2019. Het gaat om de verbreding van het fietspad, nieuw asfalt op de weg en 60-kilometermarkering, de aanleg van verkeersplateaus, het snoeien en rooien van beplanting, de herinrichting van de kern Buttinge en het vervangen van kabels en het verwijderen van drinkwaterleiding. Waterschap en gemeente willen met deze maatregelen de omgeving veiliger maken voor alle weggebruikers. DNWG gaat op die locatie ook aan het werk. Door alle werkzaamheden te combineren, wordt eventuele overlast zo veel mogelijk beperkt.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief