Foto: Addo Sprangers

Verwarde man slaat twee toeristen in Koestraat

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

MIDDELBURG - Twee vrouwelijke toeristen zijn zaterdag 5 mei in de Koestraat rond 14.00 uur geslagen door een 24-jarige verwarde man uit Middelburg. 

Toen het gebeurde waren er veel mensen in de Koestraat. Daarom kon de politie veel getuigen horen. Zij verklaarden dat de man uit het niets de vrouwen sloeg. Een van hen viel door de kracht van de klap op de grond. De vrouwen op leeftijd zijn overgebracht naar het ziekenhuis en worden behandeld aan hun verwondingen. Zij kunnen later bij de politie aangifte doen.

De man liep weg mar twee getuigen gingen achter hem. Zij spraken hem aan op zijn gedrag. Op dat moment kwamen twee rechercheurs ter plaatse. De man is aangehouden en overgebracht naar een cel. Hij zal worden gehoord. 

Een van de getuigen zat in de auto en reed achter de man aan na het incident. Hij stapte uit en sprak de man aan. Toen kreeg de 66-jarige Middelburger een vuistslag op zijn kaak. Ook deze man heeft aangifte gedaan van mishandeling. Hij raakte verder niet gewond maar had wel een pijnlijke kaak. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief