Afbeelding
Foto: Guido van der Kroef

Twee mannen aangehouden na mishandelen 20-jarige Middelburger

Door: Bregje Kop 112 Meldingen,112 Nieuws

MIDDELBURG - Twee verdachten zijn vrijdagnacht aangehouden vanwege de mishandeling van een 20-jarige Middelburger. De mishandeling vond plaats op de Markt.

Een 27-jarige man uit Middelburg trok heel de avond al de aandacht, omdat hij vervelend was tegen de medewerkers van een café aan de Vlasmarkt. Ook bedreigde de man de medewerkers. De uitbater van het café schakelde de politie in. De man werd meegenomen door een vriend en vriendin. 

Even later zagen agenten dat de 27-jarige Middelburger, een man die al op de grond lag, sloeg en schopte. Hierop is de 27-jarige man aangehouden. Uit de verklaring van het 20-jarige slachtoffer had ook een vriend van de 27-jarige man te maken met de mishandeling. Ook deze man is aangehouden door de politie. Een van de agenten raakte gewond bij de aanhouding. Een omstander kreeg ook een tik met een wapenstok. 

Beide verdachten zijn overgebracht naar het bureau. Op het bureau wilden de verdachten nergens aan meewerken en beledigden een hulpofficier van justitie. De mannen worden zaterdag verhoord. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief