Afbeelding
archief de Bode

Ruzie station Arnemuiden mondt uit in vecht- en steekpartij

Door: Guus Arnouts Politie

ARNEMUIDEN - Een 46-jarige man en een 37-jarige vrouw kregen gisterenmiddag ruzie op het station van Arnemuiden. De vrouw stak de man daarbij met een mes in zijn arm. De man zou de vrouw ook met een knuppel hebben geslagen. 

Hierna is de vrouw de trein richting Goes ingestapt, waar zij even later door de politie uit de trein gehaald werd en aangehouden kon worden in Goes. Het mes wat zij bij zich had is door de politie in beslag genomen.

Drugs
Ook werden bij de vrouw drugs aangetroffen en na een speekseltest bleek dat zij op dat moment ook onder invloed was van harddrugs.

Aangifte
De 46-jarige man heeft aangifte gedaan. Hij is lichtgewond geraakt door de aanval van de vrouw en moest naar zijn huisarts.

Aanleiding
Volgens de politie ligt de aanleiding van het conflict mogelijk in de relationele sfeer tussen de 36-jarige partner van de man en de vrouwelijke verdachte. Eerder op de dag zou de partner van de man al door de verdachte vrouw zijn opgesloten en bedreigd. 

De politie onderzoekt de zaak; er zijn buurtonderzoeken gedaan en getuigen gehoord. De 37-jarige vrouw is meegenomen naar het bureau waar zij nog altijd vastzit. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief