Archiefoto
Archiefoto Foto: Archief

Man draait door tijdens aanhouding bij verkeerscontrole Bosschaartsweg

Door: Guus Arnouts Politie

MIDDELBURG - Bij een verkeerscontrole door de politie op de Bosschaartsweg is vanochtend een 30-jarige man aangehouden. De persoon zou volgens de politie volledig door het lint zijn gegaan. Mogelijk zou hij onder invloed van drugs zijn geweest. 

Een motoragent er plekke vertrouwt een bestelbus niet als hij deze een nabijgelegen tankstation passeert. De agent besluit de bus te volgen. Na navraag blijkt de bus niet verzekerd te zijn, waarop de agent de bus naar de kant haalt. De bestuurder zou hier al recalcitrant hebben gereageerd meldt de politie. 

Achteruit
Na de controle wil de bestuurder in zijn achteruit wegrijden. De agent sommeert om vooruit weg te rijden, aangezien de politiemotor achter de bus staat. De bestuurder negeert dit bevel en rijdt tegen de motor aan en geeft extra gas om vervolgens het fietspad op te rijden. De motoragent weet de man aan te houden.

Hierop wordt de bestuurder meegenomen door een toegesnelde eenheid. Hierbij draait hij helemaal door en scheldt en bedreigt de agenten die hem naar de cel begeleiden. bestuurder zit nog vast. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief