Cees Lodder is plotseling overleden.
Cees Lodder is plotseling overleden. (Foto: Annet Eekman)

Stadskantoor Middelburg maandagmorgen dicht wegens overlijden wethouder

MIDDELBURG - Vanwege het onverwachte overlijden van wethouder Cees Lodder van Middelburg zaterdag is het stadskantoor van de gemeente maandagmorgen tot 12.00 uur gesloten.


Mensen die een afspraak hebben staan en bezoekers van de Kamer van Koophandel worden wel geholpen, laat een gemeentewoordvoerder zondag weten. "We nemen maandagochtend tijd voor een samenzijn, een moment om stil te staan bij het overlijden van een dierbare collega en bevlogen bestuurder van onze gemeente. We vragen hiervoor begrip."

Ziekenhuis

Lodder is zaterdag overleden in het ziekenhuis in Goes. Hij werd daar onderzocht, omdat hij zich niet lekker voelde. "Dit nieuws is voor iedereen een schok", aldus de woordvoerder. "Allereerst gaan onze gedachten uit naar zijn vrouw en kinderen, familie en vrienden. Ook voor de raad, het college en alle ambtenaren is het onvoorstelbaar nieuws." 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief