Archieffoto Jeroen van Opstal

Zes Walcherse finalisten in voorleeswedstrijd

MIDDELBURG - In de bibliotheek in Middelburg vindt zaterdag 16 maart de Walcherse finale van de Nationale Voorleeswedstrijd plaats. Hierin nemen Daisy Harms, Vita Witlox, Fenne Groenenberg, Stijn Kalverboer, Milou Koole en Emma Pattenier het tegen elkaar op.

De Walcherse finale duurt van 14.00 tot 15.15 uur. De zes deelnemers zijn al kampioen van hun school. Milou zit op de Lispeltuut in Oostkapelle, Emma op ’t Paalhoofd in Zoutelande, Fenne op de Leeuwenburch in Middelburg, Stijn op de Franciscusschool in Middelburg, Daisy op de Omnibus in Vlissingen en Vita op de Ichtusschool in Vlissingen. Publiek is welkom om naar de voorleeskanjers te komen luisteren.


De Nationale Voorleeswedstrijd is een jaarlijks toernooi voor kinderen uit groep 7 en 8. De twee Walcherse winnaars gaan door naar de provinciale finale op zaterdag 13 april in de Middelburgse bieb. Op woensdag 22 mei vindt in Amstelveen de landelijke finale plaats. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief