De lopers van de City Trail Middelburg komen op de gekste plekken.
De lopers van de City Trail Middelburg komen op de gekste plekken. (Archieffoto Annet Eekman)

Toch weer een City Trail in Middelburg

MIDDELBURG - Er komt toch een nieuwe editie van de City Trail Middelburg. Een nieuwe groep vrijwilligers neemt de organisatie van het loopevenement op zich.


Daarmee komt er op vrijdag 13 september een vijfde editie van City Trail Middelburg. Deelnemers lopen langs en door allerlei bijzondere gebouwen en onbekende plekjes.

Nieuw

Nieuw is de start- en finishplaats. Dat was de sporthal aan de Nassaulaan en wordt nu het schoolgebouw van CSW Van de Perre in de Griffioenstraat. “We werken al volop aan een leuke, grotendeels nieuwe route”, laat Peter Bakx van de organisatie weten. “Omdat we starten in een ander deel van Middelburg ontstaan er nieuwe routemogelijkheden. We zijn zeer geïnteresseerd in mooie, verrassende en geheime plekjes in onze stad.” Mensen kunnen leuke adressen aanmelden voor de route.

Inschrijving

Peter Bakx, Leonard van Moolenbroek, René van de Waal en Sebastian Nijssen hebben diverse malen meegedaan aan de City Trail Middelburg. Ze vonden het jammer dat vorig jaar bekend werd dat er geen nieuwe editie zou komen. Stichting Sportevenementen Walcheren stopte er om verschillende redenen mee. “In goed overleg organiseren wij als nieuwe vrijwilligers de vijfde editie. De naam blijft hetzelfde en we mogen ook de website overnemen.”
De inschrijving voor de nieuwe City Trail Middelburg opent op maandag 1 april om 19.00 uur via www.citytrailmiddelburg.nl. Inschrijven kost tien euro. Leuke particuliere woningen, horecapanden en andere adressen voor de route kunnen gemaild worden naar info@citytrailmiddelburg.nl.


  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Helpdeskmedewerker

Ellemeet

Bessenplukkers

Kwadendamme

Diverse vacatures

regio Midden Zeeland

Diverse vacatures

Bruinisse

Diverse vacatures

Middelburg

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief