Overzicht van het voormalig eiland Noord-Beveland gmet aan de zuidzijde Veerse Meer en aan de Noordzijde Oosterschelde.
Overzicht van het voormalig eiland Noord-Beveland gmet aan de zuidzijde Veerse Meer en aan de Noordzijde Oosterschelde. (Foto: Izak van Maldegem/ Sky Pictures)

Peelandmars over Noord-Beveland krijgt er korte afstanden bij

WISSENKERKE - Ook dit jaar is er een Peelandmars. Fanatieke wandelaars kunnen zondag 16 juni, de slotdag van het Eindeloos Eiland Festival (EEF), rond het eiland Noord-Beveland wandelen.


Het is een tocht van 55 kilometer. De mars werd vorig jaar nieuw leven ingeblazen, mede door de Rotaryclub Goes De Bevelanden.

Dit jaar zijn er drie kortere wandelingen uitgezet van zes, vijftien en dertig kilometer. De laatste afstand is nieuw. Verder worden drie ‘mindful-walk-clinics’ gehouden. Tijdens deze clinics van anderhalf uur is er aandacht voor ademhaling, mindfullness en yoga.

Clarahofje

Deelname aan de Peelandmars kost vijftien euro. Kinderen betalen de helft. De clinics kosten twintig euro per persoon. Mensen die meedoen mogen gratis naar EFF. De opbrengst van het evenement gaat naar Hospice 't Clarahofje in Goes.

Meer informatie is te vinden op www.peelandmars.nl. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief