Afbeelding
Foto: Hartstichting

Hartstichting huldigt inwoonster Aagtekerke

Door: Peter Houtepen Algemeen

AAGTEKERKE - De Hartstichting Nederland heeft zaterdag een aantal van haar jubilerende vrijwilligers gehuldigd. Onder hen bevond zich ook mevrouw Dekker-Janse uit Aagtekerke.

De jubilarissen ontvingen een speld, ketting of beeld in de vorm van een Robijnen of Gouden hart, omdat zij als vrijwilliger al 25, 40 of zelfs 50 jaar de jaarlijkse Hartstichting collecte organiseren. Dekker-Janse zet zich al 25 jaar met hart en ziel in voor de Hartstichting.

In totaal waren er dit jaar 48 jubilarissen, die zich - bij elkaar opgeteld - 1395 jaren inzetten voor de strijd tegen hart- en vaatziekten. Floris Italianer, directeur van de Hartstichting: "Onze vrijwilligers vormen het hart van de organisatie en zijn onmisbaar bij ons werk voor een hartgezonde samenleving. Onze ambitie is om hart- en vaatziekten zo vroeg mogelijk te kunnen herkennen, opsporen én zo goed mogelijk te behandelen. Dankzij de tomeloze inzet, verantwoordelijkheid en enthousiasme van onze vrijwilligers wordt dit mede mogelijk gemaakt."



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief