NIEUWE ENTREE VAN HET WINKELCENTRUM TEGENOVER DE BRUG AAN DE pOTTENBAKKERSSINGEL
NIEUWE ENTREE VAN HET WINKELCENTRUM TEGENOVER DE BRUG AAN DE pOTTENBAKKERSSINGEL

Winkelcentrum aan Pottenbakkerssingel ondergaat metamorfose

MIDDELBURG - Het winkelcentrum aan de Pottenbakkerssingel in Middelburg krijgt een grote opknapbeurt.


De verbouwing gaat ongeveer een jaar duren. Alle winkels blijven geopend tijdens de werkzaamheden, die in juni beginnen.

Met de verbouwing wil a.s.r. real estate het centrum met ruim 5000 vierkante meter winkeloppervlak toekomstbestendig maken. De parkeergarage wordt ook vernieuwd. De meeste huurders zoals Albert Heijn, Etos, Gall & Gall, Action, de Schoenmaker en ’t Smoske blijven, maar er is ruimte voor nieuwe zaken.

Esthetisch

Het voormalige onderkomen van Trefcenter is gebouwd in de jaren ‘70 van de vorige eeuw. “Het is esthetisch, technisch en functioneel toe aan vernieuwing. We gaan het gemak van boodschappen doen sterk verbeteren en de route naar de binnenstad wordt logischer”, zegt Nadja Bressers van a.s.r. real estate.

Lichtstraat

Er komt onder meer een lichtstraat in het gebouw, waardoor er meer daglicht binnenkomt. Ook worden de entrees vergroot met glazen puien, het dak en de gevels goed geïsoleerd en komt de ingang aan de stadszijde tegenover de brug te liggen. De andere ingang wordt voorzien van elektrische rolpaden. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief