Afbeelding
Foto: politie.nl

Oostkapellenaar (56) opgepakt voor dood vrouw

Door: Britta Janssen 112 Meldingen

OOSTKAPELLE - Een 56-jarige man uit Oostkapelle is woensdag aangehouden op verdenking van het om het leven brengen van de 78-jarige vrouw uit dezelfde plaats. Zij werd vrijdag gewond gevonden in haar woning in appartementencomplex Parc Zonnehove en overleed later ter plaatse. De verdachte woont ook in het complex.

De man is woensdagmorgen opgepakt in het appartementencomplex aan het Veldzigt. Hij is ingesloten. De recherche doet verder onderzoek naar de zaak. Daarbij wordt onder andere de woning van de verdachte woensdag doorzocht.

Bewonersbijeenkomst

Woensdagavond vindt er een besloten bewonersbijeenkomst plaats. De Veerse burgemeester Rob van der Zwaag en medewerkers van het Openbaar Ministerie en de politie stellen bewoners op de hoogte gesteld van het politieonderzoek. Medewerkers van de GGD zijn aanwezig om hulp te verlenen aan bewoners die dit nodig hebben.

Tips

De politie vraagt mensen met tips over de zaak zich te melden. Dat kan via de telefoonnummers 0900-8844 en 0800-7000 (anoniem) en via het tipformulier.

Hulpverleners hebben vrijdagmiddag nog tevergeefs geprobeerd om het leven van de vrouw te redden. Maandag werd duidelijk uit het politieonderzoek dat het slachtoffer door een misdrijf om het leven is gekomen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief