Het Zeeuws Orkest. FOTO HANS COLIJN
Het Zeeuws Orkest. FOTO HANS COLIJN Foto: hans colijn

Openbare repetitie van Het Zeeuws Orkest

Sport en vereniging

MIDDELBURG - Kom op zaterdag 22 juni gratis luisteren naar de generale repetitie van het Zeeuws Orkest! Vanaf 14 uur kan iedereen vrij in en uit lopen in de Zeeuwse concertzaal in Middelburg.

Het mooie van een openbare generale is dat er een grote variatie aan publiek komt binnenwandelen. Ook voor (kleine) kinderen die nog nooit een echt orkest hebben zien spelen en nog niet een heel concert kunnen stilzitten is dit een leuke gelegenheid om dit eens mee te maken omdat je zelf kunt bepalen hoe lang je binnen blijft. Tussen 14 uur en 17 uur staan de deuren van de Zeeuwse concertzaal voor iedereen open.

Wilt u het gehele programma horen in één van die mooie kerken, koop dan een kaartje via de website (www.zeeuwsorkest.nl), de Drukkery in middelburg of aan de kerk op de avond zelf.

Het Zeeuws Orkest geeft tijdens de zomerserie haar concerten in drie prachtige kerken in de Zeeland: Brouwershaven, Aardenburg en Veere. Wat is mooier dan op een mooie zomeravond van een concert genieten in een monumentale kerk met hét symfonieorkest van Zeeland samen met Vocaal Ensemble Musica Cordis uit Goes. Een avond met muziek die door de ziel snijdt.

Do 27 juni Brouwershaven, Grote Kerk / Vr 28 juni Aardenburg, St. Baafskerk, Za 29 juni Veere, Grote Kerk. Alle concerten beginnen om 20.15 uur.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief