Singer-songwriter Jorinke. FOTO WILLY KARELSE
Singer-songwriter Jorinke. FOTO WILLY KARELSE Foto: Willy Karelse

Jorinke zingt voor Stichting OTM

Sport en vereniging

OOSTKAPELLE - Kom je ook? Aanstaande vrijdag zingt singer-songwriter Jorinke haar zelfgeschreven, persoonlijke liedjes (in het Engels en Nederlands) over herkenbare thema’s. Ze begeleidt zichzelf - zonder geluidsversterking - op gitaar.

Na afloop mag je zelf bepalen wat je het optreden waard vond en je bijdrage in het potje voor Stichting OTM (Oeganda tegen Mensenhandel) stoppen. Deze stichting maakt zich in Oeganda hard voor preventieve maatregelen tegen mensenhandel, op politiek niveau maar ook op praktisch gebied (door drinkwatervoorziening aan te leggen zodat mensen zelfvoorzienend kunnen leven). Er staat ook een potje voor Jorinke zelf.

Meer info over Stichting OTM is te vinden op https://stichtingotm.nl/ en op Facebook. Singer-songwriter Jorinke is te vinden op Facebook (fb.me/jorinkelive) en YouTube, voor een indruk.

Vrijdag 21 juni van 20:00 tot 21:30 uur in De Graanschuur, Johan de Pourckstraat 25B (achter ‘t winkeltje van Woord&Daad), Oostkapelle. Voor wie met de auto komt: graag elders parkeren! Iedereen is welkom! 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief