De Smaeck van Middelburg Zuid biedt uiteraard allerlei hapjes.
De Smaeck van Middelburg Zuid biedt uiteraard allerlei hapjes.

Culturen komen samen bij wijkfeest in Middelburg Zuid

Door: Britta Janssen Actueel

MIDDELBURG - Bij wijkcentrum Het Palet in Middelburg Zuid kunnen buurtgenoten zaterdag (29 juni) samenkomen tijdens het multiculturele wijkfeest ‘De Smaeck van Middelburg Zuid’.

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte, Stichting Wijkteam Middelburg Zuid en Optisport, exploitant van sport-, speel en welzijnscentra, hebben een programma opgesteld met muziek, eten en dans. ‘Iedereen is van harte welkom’, laat de organisatie weten. 

Programma

Het programma start om 11.30 uur met de officiële opening door de Middelburgse wethouder Chris Dekker én een bijzondere onthulling om de wijk schoner en mooier te maken. 

Vervolgens zijn er optredens van onder andere muziekgroep Free Spirit, flamencoformatie Con Mucho Gusto en S@M. En er is ook een demonstratie van line dance. Tijdens het programma kunnen bezoekers genieten van gerechten uit onder andere Indonesië, Turkije en Syrië en deelnemen aan een loterij. De prijzen voor de loterij zijn ter beschikking gesteld door de lokale middenstand en Resto vanHarte. Ook zijn er leuke activiteiten voor de kinderen.

Het wijkfeest duurt tot 17.00 uur.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief