Afbeelding
Foto: Lex de Meester

North Sea Port is nieuwe hoofdsponsor van Zeeland Nazomerfestival

Door: Eugene de Kok Cultuur

MIDDELBURG - Fusiehaven North Sea Port is de komende drie jaar hoofdsponsor van het Zeeland Nazomerfestival (ZNF). “Wij zijn zeer blij met North Sea Port als hoofdsponsor”, zegt Henk Schoute, directeur van Theaterproductiehuis Zeelandia en ZNF.

Hij vindt het beleid en de toekomstplannen van zijn organisatie goed passen bij het havenbedrijf in Zeeland en Gent. “We willen op een bijzondere wijze impulsen geven aan het culturele klimaat in Zeeland en dat verbreden en versterken. Wij kijken daarvoor ook naar samenwerking in de culturele sector, in Nederland en in Vlaanderen.”

Vestigen

CEO Jan Lagasse van North Sea Port denkt dat het woon- en leefklimaat belangrijk zijn voor mensen die zich in deze regio willen vestigen. “Met onze sponsoring investeren wij gericht binnen de brede waaier aan aansprekende activiteiten die daaraan bijdragen. Wij richten ons op een beperkt aantal aansprekende culturele initiatieven die net als de haven een knooppunt zijn van vele spelers, creativiteit en ondernemerschap.” 

Het ZNF begint dinsdagavond met een voorstelling van Tom Lanoye in de stadsschouwburg in Middelburg. Het duurt tot en met zaterdag 7 september. Meer informatie over het programma is te vinden op de website van het festival


 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief