Logo internetbode.nl/middelburg

Feestelijke heropening Boekhandel de Boekenmolen

  Bedrijvig Nieuws

MELISKERKE - We zijn heel blij met het resultaat van onze verbouwing! In de prachtige, glazen, aanbouw met volautomatische deur, is een echte kaarten shop gevestigd. Het resultaat overtreft onze stoutste dromen en we hopen die van u en jou ook.

Over de Boekenmolen Op 31 mei 1999 is boekhandel De Boekenmolen van start gegaan. Een spannende start, dat was het. En nu blijkt de winkel in ‘the middle of nowhere’ steeds meer een verrassing te zijn voor de bezoekers. Naast een uitgebreid assortiment aan christelijke boeken vind je bij ons literatuur, actuele bestsellers, enorm veel prenten- en kinderboeken, Zeeland- en streekboeken, een groot assortiment aan wenskaarten en cd’s, luisterboeken, dvd’s en allerlei cadeau-artikelen. Gedurende het hele jaar hebben we een ruim assortiment aan schoolartikelen voorradig. Kantoorartikelen en cartridges zijn eveneens voorradig. Kalenders, agenda’s, posters (St. Plint) en spelletjes vind je hier ook. Het opsommen van een voorraad blijft een moeilijke zaak. Kom kijken en overtuig uzelf! Een boekhandel die alles in voorraad heeft, is een utopie. Gelukkig kunnen we alles voor u bestellen. De levertijd is kort. Onze trefwoorden zijn: gedrevenheid, liefde voor boeken, passend advies voor elke lezer en niet-lezer (of beter gezegd aankomend lezer) en gastvrijheid. Kom kijken op onze open dagen: donderdag 1 juni van 9.00-21.00 uur en vrijdag 2 juni van 9.00-18.00 uur. Elke klant krijgt een heel toepasselijk verwencadeau.

Boekhandel De Boekenmolen, Molenweg 1, 4365 NN Meliskerke, www.de-boekenmolen.nl, info@de-boekenmolen.nl, 0118-562341<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432891175331-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief